marți, 8 octombrie 2013

Toamnă albă în Holbav și Poiana Mărului

 1

 2

 3

 4

 5

6

7

8

Daca v-a placut nu uitati de butonul SHARE, aratati si prietenilor!


12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc! Te salut si ma bucur ca ai revenit pe Blog. Sa ai o toamna frumoasa!

      Ștergere
    2. Revin intotdeauana cu placere ... sa imi "clatesc" ochii si sufletul! ;)
      Tara-i frumoasa , pacat ca e locuita! :D

      Ștergere
    3. buna Alexandra sunt Petru
      in legatura cu intentia ta de a vizita locul ce apare in prima fotografie a lui Ioan vreau doar sa-ti spun ca exista si nu e asa greu de ajuns. Acum depinde cat cunosti prin zona ca sa iti pot indica locul precis.Acolo am pe bunica mea deci e un loc pe care il cunosc foarte bine. Sigur toate astea daca nu e prea tarziu, adica daca nu ai ajuns pe acolo intre timp, ca vad ca fotografiile sunt postate din octombrie. Un mail uzual al meu daca vrei mai multe detalii e petru_mbox@yahoo.com

      Ștergere
    4. Petru, multumesc mult de tot!
      Mi-a explicat Ioan la momentul respectiv cum sa ajung acolo si chiar am fost. Pe blogul meu gasesti si postarea mea despre aceste locuri minunate!
      Numai bine!

      Ștergere
    5. Ma bucur ca ai fost la fata locului. Daca o sa revii peste vreo cativa ani buni pe acolo probabil ca o sa fiu si eu....e prea frumos ca sa ramana abandonat.
      Dar pana atunci la sfarsitul lui martie am in plan sa-mi vizitez bunica si sa scap de agitatia orasului . Cum spunea si Ioan locuri frumoase, oameni primitori - putinii care au mai ramas pentru ca o mare parte din case sunt pustii si in paragina. Sper sa mai avem noutati in privinta fotogarfiilor
      Salutari

      Ștergere
  2. Hai ca am ajuns si la tine pe blog pana la urma :) (sunt alexandra.p de pe carpati :)
    Am rasfoit un pic pozele tale si imi plac la nebunie!!! :) Ma bucur mult de tot ca ti-am descoperit blogul, mi l-am adaugat in reader sa te urmaresc :)

    Legat de locatie... nu mi-e foarte clar... tre sa urc pe partea stanga cand vin dinspre vulcan sau dinspre paltin?
    Adica merg spre Poiana marului cum ar veni, sau in partea opusa?
    Daca nu te deranjez prea tare, poti sa imi pui un semn pe google maps in punctul cu pricina, ca sa imi dau seama?
    Ma gandeam in weekend sa fug in zona sa ma plimb un pic pe dealuri, si de asta te intreb...

    Mersi mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutari, sunt PetruMSunt foarte placut impresionat sa vad ca prima poza facuta in "Holbav si Poiana Marului" e chiar locul in care am petrecut mare parte din copilarie, vara la fan, iarna prin zapezi, loc numit "Dosul Stimbavului", care separa Poiana marului de Holbav. Ca sa vezi cat de placuta a fost supriza cand niste prieteni de prin cealalta partea muntilor, unde vinui-i vin si fetele-s tare faine, mi-au trimis poza asta pe whatssap, impresionati de frumusetea locului. Si asta s-a intamplat fiind la cateva mii de km distanta de acest colt de rai. Desigur in fiecare vara merg pe acolo dar lumea care a mai ramas e tot mai in varsta si tot mai putina, printre ei bunica si un unchi de-al meu. E o instantanee bine facuta, sigur de undeva de la inaltime, cu vedere de pasare rapitoare tinand cont ca punctul cel mai ridicat din zona e "Varful Cetatuii" aflat imediat undeva in partea din stanga a fotografiei dar care aici nu se vede. Daca vrea cineva mai multe detalii despre loc aici las mail-ul meu "petru_mbox@yahoo.com". Multumiri lui Ioan Chiriac, pentru fotografiile postate pe blog, pentru ca da spre cunoastere lumii intregi o alta fata a Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutari Petru! Zona este una minunata, pot spune ca am fost de mai bine de 10 ori anul acesta in zona Holbav/ Poiana Marului doar anul 2013. Brasovean fiind intotdeauna am gasit o oaza de relaxare, cand am nevoie de putina liniste iau apartul si ma duc acolo. Oamenii sunt primitori si bucurosi sa dicute cu oricine ajunge pe aceste dealuri. Ma bucur cand vad localnici care recunosc plaiurile si isi amintesc de copilarie, Te mai astept pe aici cu siguranta vor mai fi imagini din Zona, mai ales acum in perioada de iarna! Un an nou fericit!

      Ștergere
    2. Salutari
      Continui sa fiu foarte curios cum ai reusit sa faci pozele alea, pentru ca unele dintre ele sunt facute de la inaltime.::))

      Ștergere
  4. Doamne, cât vă pot invidia, pe voi, cei care sunteți născuți atât de aproape de locurile astea minunate...

    RăspundețiȘtergere